BAKTÉRIUMOK ÉS MÁS MIKROORGANIZMUSOK RÉME AZ ERŐS IMMUNRENDSZER

GYÓGYSZERNEK NEM MINŐSÜLŐ GYÓGYHATÁSÚ KÉSZÍTMÉNY

Az Ashaninka® Macskakarom tabletta a lián belső háncskérgéből kivont  5 mg hatóanyagra standardizált  alkoholos száraz kivonatát tartalmazza.

Napi 1 tabletta alkalmazásával esélyt ad immunrendszerének arra, hogy hatékony harcot folytasson  a szervezetét támadó, „betolakodókkal” folytatott küzdelemben. 

A készítmény terápiában alkalmazott dózisa: 3×1 tabletta.

A KOCKÁZATOKRÓL ÉS MELLÉKHATÁSOKRÓL OLVASSA EL A BETEGTÁJÉKOZTATÓT,  VAGY KÉRDEZZE MEG KEZELŐORVOSÁT GYÓGYSZERÉSZÉT!

IMMUNRENDSZER – NYIROKRENDSZER

Az immunrendszer a szervezet védekező mechanizmusa, egy adott antigén hatására kialakuló, az esetleges fertőzés elleni védekezésben részt vevő sejtek, szövetek és szervek együttese. Ennek a szervrendszernek a működése az immunitásban nyilvánul meg. Ennek a szónak jelentése: védettség, mentesség.

Védekező rendszerünk bonyolultsága ellenére is igen egyszerű alapstratégia szerint működik:felismerni az ellenséget, mozgósítani a hadsereget és támadni.

Az immunrendszer fő sejtjei a fehérvérsejtek (limfociták). Az immunrendszernek saját keringése van, amit a nyirokerek alkotnak. A nyirokfolyadék a nyirokerekben kering.

A nyirokrendszer: védelem a fertőzésekkel szemben. A rendszer célszerű felépítése biztosítja, hogy az immunválasz mindig elérhető és gyorsan mozgósítható legyen, bárhol is van rá szükség.

A nyirokrendszer szervei; mandulák, csecsemőmirigy, nyirokcsomók, nyirokerek, máj, lép, tüdő, féregnyúlvány (vakbél), csontvelő és belek.

Ennek a szervrendszernek a működése az immunitásban nyilvánul meg. Ennek a szónak jelentése: védettség, mentesség. Az immunrendszer feladata: szervezetünk védelme a betolakodóktól.

A rendszer működésének egyik, Ön által is tapasztalt megnyilvánulása például, amikor torokgyulladás miatt megduzzadnak az állkapocs alatti nyirokcsomók! A nyirokcsomó duzzanatot az okozza, hogy a nyirokerek a fertőzés felszámolása érdekében elvezetik a kórokozókat a legközelebbi olyan helyre, ahol immunválasz alakulhat ki ellenük.

Amikor beköszönt az őszi nedves, nyirkos idő, szinte menetrendszerűen megérkezik a megfázások időszaka is.

Közönséges náthával (lassabban kialakuló, enyhébb folyamat, orrfolyással, tüsszögéssel, torokfájással) és az influenzával (gyorsan felszökik a láz, erős fáradtság, fej- és izomfájdalom, hosszabb ideig tart, szövődménye lehet a hörghurut vagy a tüdőgyulladás).

A “menetrendet” könnyen megváltoztathatjuk, a legfontosabb, amit tehetünk, az a megelőzés!

Óvja és erősítse védekező rendszerét, hogy az megtudja védeni Önt a betolakodó baktériumoktól, vagy más mikroorganizmusoktól!

ashaninka®

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .