VÉDETTSÉG, MENTESSÉG – ERŐS IMMUNRENDSZER

IMMUNRENDSZER – NYIROKRENDSZER

Az immunrendszer a szervezet védekező mechanizmusa, egy adott antigén hatására kialakuló, az esetleges fertőzés elleni védekezésben részt vevő sejtek, szövetek és szervek együttese. Ennek a szervrendszernek a működése az immunitásban nyilvánul meg. Ennek a szónak jelentése: védettség, mentesség.

Védekező rendszerünk bonyolultsága ellenére is igen egyszerű alapstratégia szerint működik:felismerni az ellenséget, mozgósítani a hadsereget és támadni.

Az immunrendszer fő sejtjei a fehérvérsejtek (limfociták). Az immunrendszernek saját keringése van, amit a nyirokerek alkotnak. A nyirokfolyadék a nyirokerekben kering.

A nyirokrendszer: védelem a fertőzésekkel szemben. A rendszer célszerű felépítése biztosítja, hogy az immunválasz mindig elérhető és gyorsan mozgósítható legyen, bárhol is van rá szükség.

A nyirokrendszer szervei; mandulák, csecsemőmirigy, nyirokcsomók, nyirokerek, máj, lép, tüdő, féregnyúlvány (vakbél), csontvelő és belek.

Ennek a szervrendszernek a működése az immunitásban nyilvánul meg. Ennek a szónak jelentése: védettség, mentesség. Az immunrendszer feladata: szervezetünk védelme a betolakodóktól.

A rendszer működésének egyik, Ön által is tapasztalt megnyilvánulása például, amikor torokgyulladás miatt megduzzadnak az állkapocs alatti nyirokcsomók! A nyirokcsomó duzzanatot az okozza, hogy a nyirokerek a fertőzés felszámolása érdekében elvezetik a kórokozókat a legközelebbi olyan helyre, ahol immunválasz alakulhat ki ellenük.

Óvja és erősítse védekező rendszerét, hogy az megtudja védeni Önt a betolakodó baktériumoktól, vagy más mikroorganizmusoktól!

Az Ashaninka® Macskakarom tabletta a lián belső háncskérgéből kivont  5 mg hatóanyagra standardizált  alkoholos száraz kivonatát tartalmazza.

GYÓGYSZERNEK NEM MINŐSÜLŐ GYÓGYHATÁSÚ KÉSZÍTMÉNY

Napi 1 tabletta alkalmazásával esélyt ad immunrendszerének arra, hogy hatékony harcot folytasson  a szervezetét támadó, „betolakodókkal” folytatott küzdelemben. 

A KOCKÁZATOKRÓL ÉS MELLÉKHATÁSOKRÓL OLVASSA EL A BETEGTÁJÉKOZTATÓT,  VAGY KÉRDEZZE MEG KEZELŐORVOSÁT GYÓGYSZERÉSZÉT!

ashaninka

Vélemény, hozzászólás?