Immunőr

IMMUNRENDSZER – IMMUNITÁS

Állandóan azt halljuk, hogy támogassuk az immunrendszerünk működését, vagy, hogy biztos legyengült az immunrendszerünk! Jó, de tulajdonképpen mi is az és hol is van? Mitől függ az immunrendszer működése, mi a feladata, és milyen folyamatok befolyásolják az immunrendszer működési hatékonyságát?

Bővebben „Immunőr”

Velünk kapcsolatban írták

MINDENKI TESTVÉRE – AZ ASHÁNINKÁK

Az ASHANINKA Pharma Kft. a kilencvenes évek vége óta áll kapcsolatban perui cégekkel. A vállalkozás az Amazonas medencéjében honos „bennszülött” liánból, népies nevén a Macskakaromból (uña de gato, cat’s claw), a nevezéktanban Uncaria tomentosa nevet viselő növény háncskérgéből különféle gyártási technológiával előállított tabletta készítmények hatóságok előtt történő engedélyeztetés utáni forgalmazásával kezdte meg működését.

Bővebben „Velünk kapcsolatban írták”

Az Ön jólléte a párja jóléte!

FÉRFI ERŐ, FÉRFI EGÉSZSÉG!

Bizonyára Önök is sokszor hallották már a férfiak szájából, „hogy eljárt e fölött a nő fölött is az idő”. Való igaz, hogy a nők biológiai órájának előrehaladása a szervezetükben végbemenő hormonális változások miatt hamarabb válik láthatóvá, mint a férfiaké, de erre kicsit epésen azt is mondhatjuk, mi nők nem árulunk zsákbamacskát…

Bővebben „Az Ön jólléte a párja jóléte!”