Baktériumok és más mikroorganizmusok réme

MACSKAKAROMMAL AZ ERŐS IMMUNRENDSZERÉRT

Napi 1 tabletta alkalmazásával esélyt ad immunrendeszerének, hogy hatékony harcot folytasson  a szervezetét támadó, „ellenségeivel” folytatott küzdelemből..

Immunrendszerünk feladata, hogy védje szervezetünket a betolakodóktól.

Az immunrendszer igen egyszerű alapstratégia szerint működik; felismeri  az „ellenséget” a mikrobákat (baktériumokat, vagy más mikroorganizmusokat), rákos sejteket, transzplantált szöveteket és szerveket „nem sajátként” kezeli, amelyek ellen a szervezetünket meg akarja védeni.

Az immunrendszernek saját keringése van, amit a nyirokerek alkotnak.

A nyirokfolyadék a nyirokerekben kering. A nyirokrendszer: védelem a fertőzésekkel szemben.  A rendszer célszerű felépítése biztosítja, hogy az immunválasz mindig elérhető és gyorsan mozgósítható legyen, bárhol is van rá szükség. A nyirokrendszer részei; mandulák, csecsemőmirigy, nyirokcsomók, nyirokerek, máj, lép, tüdő, féregnyúlvány (vakbél), csontvelő és belek. Ennek a szervrendszernek a működése az immunitásban nyilvánul meg. Ennek a szónak jelentése: védettség, mentesség.

Az immunrendszernek saját keringése van. Ezt a keringést a nyirokerek alkotják. A nyirokerek mentén található néhány különleges állomás – nyirokcsomók, mandulák, csontvelő, lép, máj, tüdők, belek, ahol a limfociták összegyüjthetők, innen mozgósíthatók, és az immunválasz során a megfelelő helyre vándorolhatnak.

A rendszer működésének egyik, Ön által is tapasztalt megnyílvánulása például, amikor torokgyulladás miatt megduzzadnak az állkapocs alatti nyirokcsomók! A nyirokcsomó duzzanatot az okozza, hogy a nyirokerek a fertőzés felszámolása érdekében elvezetik a kórokozókat a legközelebbi olyan helyre, ahol immunválasz alakulhat ki ellenük.

Amikor beköszönt az őszi nedves nyirkos idő, szinte menetrendszerűen megérkezik a megfázások időszaka is.

Közönséges náthával (lassabban kialakuló, enyhébb folyamat, orrfolyással, tüsszögéssel, torokfájással) és az influenzával (gyorsan felszökik a láz, erős fáradtság, fej- és izomfájdalom, hosszabb ideig tart, szövődménye lehet a hörghurut vagy a tüdőgyulladás).

A „menetrendet” könnyen megváltoztathatjuk, a legfontosabb, amit tehetünk, a megelőzés!

Öltözködjünk rétegesen, hordjunk pamut alsóneműt, tartsuk a lábunkat melegen. Orron át lélegezzünk, gyakran szellőztessük a szobát és sportoljunk ilyenkor is.

 Óvja és erősítse védekező rendszerét, hogy az megtudja védeni Önt a betolakodó baktériumoktól, vagy más mikroorganizmusoktól!

Az Ashaninka® Macskakarom tabletta, amely 5 mg hatóanyagra standardizált  kivonatát (mitrafillin) tartalmazza a lián belső háncskérgéből kivont hatóanyagnak megfelelő segítség lehet a megelőzésben és a terápiában is.

 Napi 1 tabletta alkalmazásával esélyt ad immunrendeszerének, hogy hatékony harcot folytasson  a szervezetét támadó, „ellenségeivel” folytatott küzdelemből..

Kockázatokról és mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót,  vagy kérdezze meg kezelőorvosát gyógyszerésezét

Ashaninka®